Upišite broj tablice ili kliknite  OVDJE
Podsjetnik – zimske gume, zimska oprema!

Podsjetnik – zimske gume, zimska oprema!

Budući da se bliži 15.11.2018., tu smo da Vas podsjetimo na obaveznu uporabu zimske opreme u razdoblju od 15.11. 2018. do 15.04. iduće, 2019. godine. Prema Odluci o obveznoj uporabi zimske opreme na zimskim dionicama javnih cesta u Republici Hrvatskoj, obvezna uporaba zimske opreme odnosi se na sve vrste motornih vozila bez obzira na vremenske uvjete i stanje kolnika, osim vozila oružanih snaga Republike Hrvatske.

Osim zimske opreme, vodite računa i o polici obaveznog auto osiguranja koju je moguće kupiti 30 dana prije isteka osiguranja. Među velikom ponudom obaveznog auto osiguranja na tržištu, tu se svakako ističe portal osiguraj.me. Na istom možete provjeriti cijenu police obaveznog auto osiguranja za Vaš automobil, a imate i mogućnost “Matchiranja cijene”, odnosno pogodnost da se izborite za najbolju moguću cijenu police. Osim toga, dobivate i poklon od 25 € / 188,36 kn dodatnih popusta na bogate i raznovrsne ponude omiljenog portala www.CrnoJaje.hr!

Portal osiguraj.me iza kojeg je Siguran klik d.o.o. za zastupanje u osiguranju je ekskluzivni zastupnik As Osiguranja, Adriatic Slovenica d.d., Draškovićeva 10, podržnica Zagreb, koje je u stopostotnom vlasništvu društva KD Group d.d., matično je društvo Grupe AS. www.osiguraj.me [Uvjeti korištenja]

Novo vozilo ili prijenos vlasništva

Kupili ste novo vozilo ili promjenili vlasništvo ili registarsku oznaku u zadnjoj godini.

Open chat
Pozdrav 👋
Kako Vam mogu pomoći?