Dodatna osiguranja

uz osiguranje vozila

Dodatna osiguranja uz osiguranje vozila

  • Više od 10 osiguravajućih kuća
  • Izvrsno ocijenjeno od korisnika
  • Više od 100.000 korisnika
  • Osigurajte se od odgovornosti za štete nanesene trećim osobama pri automobilskim nesrećama

Dodatna OSIGURANJA ZA VAS I VAŠE VOZILO

Osiguranje putnika

BIRA 80% KUPACA Riječ je o dodatnom osiguranju koje omogućuje isplatu štete vozaču i suvozačima u slučaju smrti ili trajnog invaliditeta kao posljedice prometne nezgode. U tom slučaju, vozač i putnici dobivaju isplatu bez obzira na to tko je skrivio prometnu nezgodu. Naknada za ozljede koje nisu dovele do trajnog invaliditeta nikome se ne isplaćuju.

Zaštita bonusa

PAMETAN IZBOR U slučaju nezgode ovo dodatno osiguranje štiti premijski stupanj. Također, ovo dodatno osiguranje se razlikuje od jedne do druge osiguravajuće kuće.

AO Plus

Kada vozač prouzroči štetu drugim sudionicima u prometu on nije pokriven svojom AO policom. Osiguranjem vozača za štete zbog tjelesnih ozljeda, osiguratelj nadoknađuje štetu koju je zbog tjelesnih ozljeda pretrpio vozač osiguranog motornog vozila u slučaju kada je za nezgodu odgovoran on sam.
Ako vozač u slučaju nezgode smrtno strada, osiguratelj nadoknađuje štetu njegovim najbližima.

Pomoć na cesti – Hrvatska

Pomoć na cesti u slučaju kvara vozila i prometne nezgode a često su pokrivene i situacije poput nestanka goriva u tijeku vožnje, kvara akumulatora, gubitka ključeva vozila i slične neugodnosti. Kako radi? Ako je moguće pružiti će vam se pomoć na licu mjesta ili će vaše vozilo biti “odšlepano” do servisa. Uz prikladan paket automobilske asistencije pomoć vam je na dohvatu već uz jedan telefonski poziv. Vrijedi na području Hrvatske.

Pomoć na cesti – EU

Pomoć na cesti u slučaju kvara vozila i prometne nezgode a često su pokrivene i situacije poput nestanka goriva u tijeku vožnje, kvara akumulatora, gubitka ključeva vozila i slične neugodnosti. Kako radi? Ako je moguće pružiti će vam se pomoć na licu mjesta ili će vaše vozilo biti “odšlepano” do servisa. Uz prikladan paket automobilske asistencije pomoć vam je na dohvatu već uz jedan telefonski poziv. Vrijedi na području cijele EU, Bosne i Hercegovine te Srbije.

Djelomični kasko – stakla

Ako se vozite iza kamiona koji prevozi šljunak, lako je moguće da vam kamenčić ošteti vjetrobransko staklo. Dođe li do toga, štetu prijavite po kombinaciji djelomičnog kaska, a puna polica i bonus vam ostaju netaknuti.

Udar u divljač

Pokriva sve štete uzrokovane sudarom ili naletom vozila na divlje ili domaće životinje.

Taxi vozilo

Doplatak za uvećani rizik – taxi vozilo

Rent a car vozilo

Doplatak za uvećani rizik – rent-a-car vozilo

happy-woman-in-yellow-sunglasses-holding-steering-wheel-in-car-1_960

Zašto ugovoriti

Dodatna osiguranja uz osiguranje vozila

Uz policu osiguranja vašeg vozila moguće je dodatno ugovoriti sljedeća dopunska pokrića:

Open chat
Pozdrav 👋
Kako Vam mogu pomoći?