Obvezno

auto osiguranje

Upišite broj tablice ili kliknite  OVDJE

Obvezno auto osiguranje

  • Više od 10 osiguravajućih kuća
  • Izvrsno ocijenjeno od korisnika
  • Pomoć stručnjaka prilikom prijave štete
  • Uzmite 15% popusta na ukupnu cijenu, do isteka zaliha za osiguranje
Upišite broj tablice ili kliknite  OVDJE

Zašto ugovoriti

obvezno osiguranje

od automobilske odgovornosti?

Obvezno auto osiguranje, još poznato kao AO, predstavlja jedino zakonski propisano osiguranje u Republici Hrvatskoj.

AO pokriva štetu koju ste Vi prouzročili nekome drugom. Liječnički troškovi, troškovi popravka ili zamjene oštećenih vozila te druge imovinske štete, naplaćuju se iz obveznog auto osiguranja osobe koja je za nesreću odgovorna.

Vožnja neosiguranim vozilom je najskuplja vožnja. Ugovorite Vaše osiguranje na vrijeme, a nama prepustite moguće probleme.

Cijena osiguranja auta računa se na osnovi nekoliko parametara (kw, regija, godište vlasnika, stečeni bonus). Svaki pružatelj osiguranja određuje svoje parametre rizika i kako oni utječu na cijenu.

U samo nekoliko klikova besplatno provjerite koliko bi baš Vas koštalo osiguranje automobila.
Provjerite cijenu i kupite osiguranje online!
– Plaćanje osiguranja gotovinom, uplatom na račun i kreditnim karticama s mogućnošću plaćanja do 12 rata
– Digitalna polica stiže na Vašu e-mail adresu i spremna je za korištenje na tehničkom pregledu, ali i prilikom policijskih kontrola i prometnih nesreća
– Paketi dodatnih osiguranja
– Trenutne promo AKCIJE i pogodnosti

an-insurance-agent-and-a-woman-driver-looking-at-the-car-on-the-road-after-an-accident-1-1_960

Što je pokriveno policom?

Polica pokriva odgovornost za slučajeve u kojima je uporabom Vašeg vozila došlo do:

Tjelesne ozljede, narušavanja zdravlja ili smrti neke osobe

Tjelesne ozljede, narušavanja zdravlja ili smrti neke osobe

Uništenja ili oštećenja tuđih stvari

Uništenja ili oštećenja tuđih stvari

Provjerite cijenu

auto osiguranja i kupite osiguranje online

OsigurajMe-phone-screen_960
nasmijana žena vozač

Zašto ugovoriti

Dodatna osiguranja uz osiguranje vozila

Uz policu osiguranja Vašeg vozila moguće je dodatno ugovoriti sljedeća dopunska pokrića:

Kako mogu ugovoriti povoljnije

osiguranje automobila?

Najlakši način da uštedite novac na osiguranju automobila je korištenje ovih savjeta koje možemo podijeliti s Vama, kako bismo vam pomogli da troškove svedete na minimum.

Sačuvajte bonus

Sva osiguravajuća društva vole vozače koji nemaju prijavljenih šteta po obveznom osiguranju i s time ćete dobiti bolju cijenu.

Produžite policu na vrijeme

Nemojte čekati zadnji dan za produženje police, već to napravite 2-3 tjedna ranije i dobit ćete bolje uvjete.

Provjera prije kupnje vozila

Zatražite ponudu za osiguranje automobila prije nego što kupite automobil.

Ispod možete pronaći odgovore na neka često postavljena pitanja, a za dodatna pitanja nas kontaktirajte. Naš tim Vam stoji na raspolaganju.

Obvezno auto osiguranje (AO) štiti Vas od odgovornosti za štetu koju svojim vozilom u prometu možete učiniti trećim osobama u zemlji i inozemstvu. Propisano je zakonom za sve vlasnike vozila.

Zato što obnovu police možete napraviti u svom domu s nekoliko klikova. Jednostavno, brzo i sigurno svaki dan od 0-24. Policu šaljemo na e-mail i s njom odmah možete ići na tehnički pregled. Osim toga Vas čekaju i dodatne pogodnosti – poklon paketi, voucheri, popusti…

Polica AO može se ugovoriti 30 dana prije isteka. Naš savjet je da na tehnički pregled pođete unutar “tekućeg” mjeseca.

Kao primjer, ako polica istječe 15. rujna, a Vi odete na tehnički pregled u kolovozu. U prometnoj dozvoli datum tehničkog pregleda će Vam biti zadnji dan u kolovozu. Ako napravite tehnički pregled od 1. – do 15. og rujna, datum u prometnoj će ostati isti kao datum isteka police AO. Prilikom osiguranja ne mijenja se dan i mjesec police osiguranja. 

Polica obveznog auto osiguranja i zelena karta odmah po evidenciji uplate stižu na Vaš e-mail, a Vi možete odmah na tehnički pregled. Ako želite i tiskanu policu, javite nam se na mail info@osiguraj.me.

Nudimo Vam nekoliko opcija plaćanja: kreditnom ili debitnom karticom, jednokratno ili na rate. Kod plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom možete koristiti i m-photo plaćanje, ako ga podržava Vaše mobilno bankarstvo. Iznos kojeg vidite je konačni iznos koji plaćate. Nema skrivenih troškova.

Ugovor za osiguranje od automobilske odgovornosti sklapa se na vrijeme do godinu dana. Pri isteku osiguranja novo osiguranje može se ugovoriti 30 dana prije isteka prethodne police. Obveza osiguranja ističe na dan i sat koji je u ispravi o osiguranju naveden kao istek osiguranja. Prilikom obnove police osiguranja ne mijenja se dan i mjesec police osiguranja. 

Auto osiguranje izračun na osiguraj.me možete napraviti brzo i jednostavno. Upišete registraciju vozila, ime i prezime vlasnika te godinu rođenja, a naš kalkulator auto osiguranja u nekoliko trenutaka radi izračun cijene tvoje police.

Informacija o Vašem bonusu nalazi se u bazi podataka hrvatskog ureda za osiguranje (HUO) kojoj pristupamo prilikom izračuna cijene Vaše police. Ukoliko mislite da Vaš bonus nije ispravan, kontaktirajte nas na 01 8000 816 ili ispunite formu na linku „ovdje“ i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku i napraviti provjeru bonusa.

Cijena osiguranja auta ovisi o više faktora: o snazi vozila, dobi osiguranika i registarskom području u kojem osiguranik boravi. Svako osiguravajuće društvo primjenjuje različita pravila kod određivanja premije, a konačna cijena ovisi i o Vašem trenutnom bonusu, odnosno jeste li u prethodnom razdoblju imali prijavljenu i isplaćenu štetu po polici.

Bonus zadržavate ako u prethodnom razdoblju niste imali prijavljenu i isplaćenu štetu po AO polici. Isto tako, Vaš bonus možete zaštiti tako što ćete ugovoriti dodatno pokriće, tkz. zaštitu bonusa.

Povoljno auto osiguranje možete kupiti brzo i jednostavno na osiguraj.me, a trošak osiguranja ćete smanjiti ako u prethodnom razdoblju niste imali prijavljenu i isplaćenu štetu po AO polici.

Ovo osiguranje se ugovara na godinu dana, a točno vrijeme početka i isteka ugovora o osiguranju utvrđuje se na internetskoj stranici tokom procesa sklapanja osiguranja i navedeno je u ponudi/polici osiguranja.

Novo vozilo ili prijenos vlasništva

Kupili ste novo vozilo ili promjenili vlasništvo ili registarsku oznaku u zadnjoj godini.

Open chat
Pozdrav 👋
Kako Vam mogu pomoći?