Obvezno

auto osiguranje

Upišite broj tablice ili kliknite  OVDJE

Obvezno auto osiguranje

  • Više od 10 osiguravajućih kuća
  • Izvrsno ocijenjeno od korisnika
  • Pomoć stručnjaka prilikom prijave štete
  • Uzmite 15% popusta na ukupnu cijenu, do isteka zaliha za osiguranje
Upišite broj tablice ili kliknite  OVDJE

Zašto ugovoriti

obvezno osiguranje

od automobilske odgovornosti?

Obvezno auto osiguranje, još poznato kao obvezno  predstavlja jedino zakonski propisano osiguranje u Republici Hrvatskoj.

Obvezno, pokriva štetu koju si ti prouzročio nekome drugom. Liječnički troškovi, troškovi popravka ili zamjene oštećenih vozila te druge imovinske štete naplaćuju se iz obveznog osiguranja osobe koja je za nesreću odgovorna.

Vožnja neosiguranim vozilom je najskuplja vožnja. Ugovorite vaše osiguranje na vrijeme i nama prepustite moguće probleme.

Cijena osiguranja auta računa se na osnovi nekoliko parametara (kw , regija , godište vlasnika, stečeni bonus). Svaki pružatelj osiguranja određuje svoje parametre rizika i kako oni utječu na cijenu.

U samo nekoliko klikova , besplatno provjerite koliko bi baš vas koštalo osiguranje automobila.
Provjeri cijenu i kupi osiguranje online!
– Plaćanje osiguranja gotovinom, uplatom na račun i kreditnim karticama s mogućnošću
plaćanja do 12 rata
– Digitalna polica stiže na vašu e-mail adresu i spremna je za korištenje na tehničkom pregledu
ili prilikom policijskih kontrola i prometnih nesreća
– Paketi dodatnih osiguranja
– Trenutne promo AKCIJE i pogodnosti

an-insurance-agent-and-a-woman-driver-looking-at-the-car-on-the-road-after-an-accident-1-1_960

Što je pokriveno policom?

polica pokriva odgovornost za slučajeve u kojima je uporabom vašeg vozila došlo do:

Tjelesne ozljede, narušavanja zdravlja ili smrti neke osobe

Tjelesne ozljede, narušavanja zdravlja ili smrti neke osobe

Uništenja ili oštećenja tuđih stvari

Uništenja ili oštećenja tuđih stvari

Provjeri cijenu

auto osiguranja i kupi osiguranje online

OsigurajMe-phone-screen_960
nasmijana žena vozač

Zašto ugovoriti

Dodatna osiguranja uz osiguranje vozila

Uz policu osiguranja vašeg vozila moguće je dodatno ugovoriti sljedeća dopunska pokrića:

Kako mogu ugovoriti povoljnije

osiguranje automobila?

Najlakši način da uštedite novac na osiguranju automobila je korištenje ovih savjeta koje možemo podijeliti s vama kako bismo vam pomogli da troškove svedete na minimum

Sačuvajte bonus

Sva osiguravajuća društva vole vozače koji nemaju prijavljenih šteta po obveznom osiguranju i s time ćete dobiti bolju cijenu.

Produžite policu na vrijeme

Nemojte čekati zadnji dan za produženje police, već to napravite 2-3 tjedna ranije i dobit ćete bolje uvjete.

Provjera prije kupnje vozila

Zatražite ponudu za osiguranje automobila prije nego što kupite automobil

Ispod možeš pronaći odgovore na neka često postavljena pitanja. A za dodatna pitanja nas kontaktiraj. Naš tim ti stoji na raspolaganju…

Obvezno auto osiguranje (AO) štiti te od odgovornosti za štetu koju svojim vozilom u prometu možeš učiniti trećim osobama u zemlji i inozemstvu. Propisano je zakonom za sve vlasnike vozila.

Zato što obnovu police možeš napraviti u svom domu s nekoliko klikova. Jednostavno, brzo i sigurno svaki dan od 0-24. Policu šaljemo na e-mail i s njom odmah možeš ići na tehnički pregled. Osim toga te čekaju i dodatne pogodnosti – poklon paketi, voucheri, popusti…

Polica AO može se ugovoriti 30 dana prije isteka. Naš savjet je da na tehnički pregled pođete unutar “tekućeg” mjeseca.

Kao primjer, ako polica ističe 15. rujna, a vi odete na tehnički pregled u kolovozu. U prometnoj dozvoli datum tehničkog pregleda će vam biti zadnji dan u kolovozu. Ako napravite tehnički pregled od 1. – do 15. og rujna, datum u prometnoj će ostati isti kao datum isteka police AO. Prilikom osiguranja ne mijenja se dan i mjesec police osiguranja. 

Polica obaveznog auto osiguranja i zelena karta odmah po evidenciji uplate stižu na tvoj e-mail, a ti možeš odmah na tehnički pregled. Ako želiš i tiskanu policu javi nam se na mail info@osiguraj.me.

Nudimo ti nekoliko opcija plaćanja. Kreditnom ili debitnom karticom, jednokratno ili na rate. Kod plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom možeš koristiti i m-photo plaćanje, ako ga podržava tvoje mobilno bankarstvo. Iznos kojeg vidiš je konačni iznos koji plaćaš. Nema skrivenih troškova.

Ugovor za osiguranje od automobilske odgovornosti sklapa se na vrijeme do godinu dana. Pri isteku osiguranja novo osiguranje može se ugovoriti 30 dana prije isteka prethodne police. Obveza osiguranja ističe na dan i sat koji je u ispravi o osiguranju naveden kao istek osiguranja. Prilikom obnove police osiguranja ne mijenja se dan i mjesec police osiguranja. 

Auto osiguranje izračun na osiguraj.me možeš napraviti brzo i jednostavno. Upišeš registraciju vozila, ime i prezime vlasnika te godinu rođenja a naš kalkulator auto osiguranja u nekoliko trenutaka radi izračun cijene tvoje police.

Informacija o vašem bonusu nalazi se u bazi podataka hrvatskog ureda za osiguranje (HUO) kojoj pristupamo prilikom izračuna cijene tvoje police. Ukoliko misliš da tvoj bonus nije ispravan kontaktiraj nas na 01 8000 816 ili ispuni formu na linku „ovdje“ i mi ćemo te kontaktirati u najkraćem mogućem roku i napraviti provjeru bonusa.

Cijena osiguranja auta ovisi više faktora: o snazi vozila, dobi osiguranika i registarskom području u kojem osiguranik boravi. Svako osiguravajuće društvo primjenjuje različita pravila kod određivanja premije a konačna cijena ovisi i o tvom trenutnom bonusu odnosno da li si u prethodnom razdoblju imao prijavljenu i isplaćenu štetu po polici.

Bonus zadržavaš ako u prethodnom razdoblju nisi imao prijavljenu i isplaćenu štetu po AO polici. Isto tako svoj bonus možeš zaštiti tako što ćeš ugovoriti dodatno pokriće tkz zaštitu bonusa.

Povoljno auto osiguranje možeš kupiti brzo i jednostavno na osiguraj.me a trošak osiguranja ćeš smanjiti ako u prethodnom razdoblju nisi imao prijavljenu i isplaćenu štetu po AO polici.

Ovo osiguranje ugovara se na godinu dana, a točno vrijeme početka i isteka ugovora o osiguranju utvrđuje se na internetskoj stranici tokom procesu sklapanja osiguranja i navedeno je u ponudi/polici osiguranja

Novo vozilo ili prijenos vlasništva

Kupili ste novo vozilo ili promjenili vlasništvo ili registarsku oznaku u zadnjoj godini.

Open chat
Pozdrav 👋
Kako Vam mogu pomoći?