Sigurnost plaćanja

Izabrana osiguravajuća polica može se platiti koristeći kreditnu karticu preko WSpay sustava za online autorizaciju kreditnih kartica, ili putem standardne uplatnice.

WSpay sustav za online autorizaciju i naplatu kreditnih i debitnih kartica primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka kojima se osigurava da se razmjena podataka između sustava WSPay i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Ovi načini plaćanja su u skladu s uvjetima korištenja, te općim i posebnim uvjetima koje postavlja svaki osiguravatelj posebno. Plaćanje osiguranja provodi se direktno na račun izabranog osiguravatelja.

Također, korisnici mogu odabrati plaćanje preko opće uplatnice, nakon čega će dobiti sve potrebne informacije za izvršenje uplate. Takve uplate mogu se obaviti preko internetskog bankarstva, ili u poslovnicama Hrvatske pošte, FINA-e, ili u bankama. Korisnik je dužan ovlaštenom predstavniku dostaviti dokaz o izvršenom plaćanju ili čekati potvrdu od osiguravatelja koja je dostavljena ovlaštenom zastupniku. Sva plaćanja idu direktno na račun osiguravajuće tvrtke.

Open chat
Pozdrav 👋
Kako Vam mogu pomoći?