Kasko osiguranje

Kasko osiguranje

  • Ugovorite kasko s brzom prijavom i isplatom štete
  • Izvrsno ocijenjeno od korisnika
  • Pomoć stručnjaka prilikom prijave štete
  • Garancija najniže cijene

Zašto ugovoriti

kasko osiguranje

Polica kasko osiguranja štiti vas od financijskih posljedica zbog štete na vozilu, bez obzira na to tko je za nju odgovoran.

Pomoć kod prijave štete
Uz osiguraj.me sigurno i bez stresa prijavite štetu. Podršku vam pružamo od trenutka od kada nas nazovete, pa sve do kraja procesa prijave štete.

Plaćanje do 12 rata beskamatno
Policu obveznog auto osiguranja možete platiti uplatnicom, MASTER i VISA karticom ili AirCashom. Karticom možete platiti jednokratno ili do 12 rata bez kamata!

Naša usluga je besplatna
Osiguraj.me je za vas potpuno besplatno! Proviziju od svake prodaje naplaćujemo od osiguravajuće kuće i uvijek  pružamo najbolju ponudu, bez obzira od kojeg osiguravatelja dolazi. Ne radimo za osiguravajuću kuću, radimo za vas.

Kasko osiguranje je osigurateljni proizvod koji štiti Vaše vozilo. U slučaju da ste Vi skrivili prometnu nezgodu i oštetili svoje vozilo , možete svoju štetu sanirati preko kasko police.

Isto tako ukoliko je netko drugi oštetio vaše vozilo a ne znate tko je to napravio, također i takvu štetu možete naplatiti preko kasko. Da se dogodi neko npr nevrijeme, tipa krupa, također štetu možete naplatiti preko Vaše kasko police.

Cijena Kasko osiguranja varira kod svakog pružatelja auto osiguranja. Zbog toga je najbolje doći do vašeg optimalnog osiguranje preko naše stranice www.osiguraj.me . Razlog za to leži u tome što ćemo za Vas posebno pretražiti tržište i dostaviti Vam najbolje za Vas.

Za našu stranku uvijek želimo samo najbolje , tako da je omjer uloženih sredstava opravdan kvalitetom usluge. Kontaktirajte nas i izaberite Kasko osiguranje po Vašoj mjeri

GODIŠTE VOZAČA
Godište vozača je bitan parametar kod formiranja cijene budući da su mlađi vozaču uvijek promatrani kao veći rizik u prometu

GODIŠTE VOZILA
Godište vozila je vrlo važan parametr koji određuje cijenu kasko osiguranja pa se na temelju starosti vozila određuju dodatni popusti

NOVONABAVNA VRIJEDNOST VOZILA
Cijena vozila također utječe na premiju osiguranja budući da je za skuplja vozila premija naravno veća

MARKA VOZILA
Marka vozila određuje premijsku skupinu u koju vozilo ulazi čime direktno utječe na premiju osiguranja

an-insurance-agent-and-a-woman-driver-looking-at-the-car-on-the-road-after-an-accident-1-1_960
happy-woman-in-yellow-sunglasses-holding-steering-wheel-in-car-1_960

Što je pokriveno kasko policom?

Opcije auto kasko osiguranja

Različiti pružatelji osiguranja automobila nude različite opcije ugovaranja Kasko osiguranja. To znači da možete ugovoriti puno Kasko osiguranje sa svim povlasticama ili puno kasko sa franšizom (sudjelovanje u šteti).

Kako mogu ugovoriti povoljnije

osiguranje automobila?

Najlakši način da uštedite novac na osiguranju automobila je korištenje ovih savjeta koje možemo podijeliti s vama kako bismo vam pomogli da troškove svedete na minimum

Sačuvajte bonus

Sva osiguravajuća društva vole vozače koji nemaju prijavljenih šteta po obveznom osiguranju i s time ćete dobiti bolju cijenu.

Produžite policu na vrijeme

Nemojte čekati zadnji dan za produženje police, već to napravite 2-3 tjedna ranije i dobit ćete bolje uvjete.

Provjera prije kupnje vozila

Zatražite ponudu za osiguranje automobila prije nego što kupite automobil

Javite se zaizradu ponude

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi Kasko osiguranja slobodno nas kontaktirajte

dodatni popust za ugovaranje AO i Kasko

OsigurajMe-phone-screen_960
Open chat
Pozdrav 👋
Kako Vam mogu pomoći?