Upišite broj tablice ili kliknite  OVDJE
Turistička sezona stiže, jeste li spremni?

Turistička sezona stiže, jeste li spremni?

Baš se bila bližila turistička sezona kad su dva prijatelja, Ivan i Mario, opremala svoje kuće za odmor.

Ovo je prva godina da su obojica punih kapaciteta. Sve je rezervirano i u iduća tri mjeseca, oni će zaraditi sve što im je potrebno za ostatak godine.

Ovo je njihov san – ako ovako nastave, jednog dana će skupiti dovoljno da ne moraju više iznajmljivati i te će kuće postati samo njihovo mjesto za odmor.

Ali stvari ne idu uvijek po planu…

To ljeto ih je zahvatio veliki požar. Sve, od niskog raslinja do ona tri velika bora koja su im pružala hlad…sve je izgorjelo. Šteta na svim kućama u mjestu je bila ogromna. Crna, nagorena zemlja je progutala sve za što su radili.

Iduće sezone Ivan je ponovo otvorio vrata svoje kuće za odmor i dočekao svoje goste, a Mario se još nije vratio na tržište.

Koja je razlika među njima?

Kladim se da ste već i pogodili – Mario nije imao osiguranu kuću, a Ivan je.
Ne samo da je imao osiguranu kuću pa mu je isplaćena šteta za povratak kuće u prvobitno stanje, nego je imao i uključen dodatak propuštene dobiti što znači da mu se određena količina očekivane zarade vratila, jer je zbog rezervacija mogao dokazati da je zarada bila očekivana.

Ne dopustite da se i Vama dogodi!

Šteta od prirodnih nepogoda može biti apsolutno devastirajuća i može Vas doslovno dovesti u bankrot. Trud koji morate uložiti u oporavak je ogroman. Ne tvrdimo da će osiguranje Vaše kuće za odmor riješiti sve Vaše probleme, ali vjerujte nam da smo mnogo puta vidjeli da je u takvoj situaciji svaka isplata štete dobrodošla.

Gdje se krije šteta?

Kao vlasnik kuće za odmor i sami ste svjesni da potencijalna šteta ne dolazi samo od prirodnih nepogoda. Različiti rizici zahtijevaju različite vrste osiguranja.

Zbog toga Vam donosimo popis osiguranja prilagođenih mogućim rizicima u kućama za odmor:

  • Osiguranje imovine (građevinski dio i kućanstvo)
  • Osiguranje od potresa
  • Osiguranje od odgovornosti iz posjeda
  • Osiguranje od odgovornosti prema gostima smještaja i prema trećim osobama
  • Osiguranje od nezgode za slučaj smrti i invalidnosti za goste
  • Osiguranje kućne asistencije
  • Osiguranje adaptiranih dijelova kuće (renovacija i sl.)
  • Osiguranje loma stroja bazenske tehnike
  • Osigurane pomoćnog objekta

Ne štitimo samo gole zidove

Zaštićena Vam je i „pokretna imovina“ – namještaj, elektronika, kućanski aparati i ostali vrijedni predmeti koji se nalaze unutar vašeg doma, tj. sve ono što “ nije fiksno ugrađeno u objekt” .

Osiguranje Vas štiti tako što Vam u slučaju štete pravično nadoknadi trošak za obnovu ili popravak oštećenja.

A nakon kupnje police?

Mi ne zaboravljamo na naše korisnike nakon kupnje police, stoga nam se obratite za savjet kako bi u eventualnom štetnom događaju što bezbolnije prošli. Naši stručnjaci u osiguraj.me već dugo godina rade na ovom području pa Vam mogu pružiti svoj uvid i puno korisnih informacija.

Već imate policu kod nekog drugog?

Naravno da Vas ništa neće koštati naše usluge konzultacija ili revizija vaših postojećih polica osiguranja turističkih apartmana. Slobodno nam se obratite bez obveze!

Ne oklijevajte kao Mario. Nemojte izgubiti svoju imovinu i propuštenu zaradu. Budite kao Ivan i osigurajte se. Prebacite rizike čuvanja imovine na osiguravajuće kuće jer one tome i služe.

Kontaktirajte nas

Ako imate dodatnih pitanja i ako Vas zanima izračun Vaše police nazovite nas odmah ili zatražite ponudu.

 

Novo vozilo ili prijenos vlasništva

Kupili ste novo vozilo ili promjenili vlasništvo ili registarsku oznaku u zadnjoj godini.

Open chat
Pozdrav 👋
Kako Vam mogu pomoći?