Osiguranje za trgovinu

maloprodaja, veleprodaja

Osiguranje za trgovinu

maloprodaja, veleprodaja

“Zaštitite svoju imovinu i zaposlenike uz osiguranja prilagođena vašim poslovnim potrebama.”

Zašto ugovoriti

Osiguranje za trgovinu

Osiguranje za trgovinu pruža zaštitu vlasnicima trgovina i trgovinskim poduzećima od različitih rizika povezanih s njihovim poslovanjem. Trgovine su izložene raznim potencijalnim opasnostima, od oštećenja zaliha do odgovornosti prema kupcima pa je osiguranje ključno za zaštitu investicija i osiguranje stabilnog poslovanja.

Evo nekoliko ključnih aspekata osiguranja za trgovinu:

Osiguranje imovine: Pokriva oštećenje ili gubitak fizičke imovine trgovine, uključujući zgradu, namještaj, opremu i zalihe. Razlog mogu biti požar, poplava ili krađa.

Osiguranje od odgovornosti: Pruža zaštitu u slučaju da kupac ili treća strana podnese tužbu protiv trgovine zbog ozljede ili štete koja se dogodila u prostoru trgovine.

Osiguranje od prekida poslovanja: U slučaju da se poslovanje mora privremeno zaustaviti zbog nekog nepredviđenog događaja (npr. požara), ovo osiguranje može nadoknaditi izgubljene prihode i fiksne troškove koji se nastavljaju akumulirati.

Osiguranje za zaposlenike: Može uključivati osiguranje radnika (ili osiguranje od nesretnog slučaja na radu) koje pokriva medicinske troškove i izgubljene plaće zaposlenicima koji se ozlijede na radu.

Osiguranje od krađe: Posebno dizajnirano za zaštitu od gubitaka zbog krađe robe ili novca.

Cyber osiguranje: Ako trgovina provodi online prodaju ili pohranjuje osjetljive informacije o kupcima, ova vrsta osiguranja može pružiti zaštitu od cyber napada i krađe podataka.

Osiguranje robe u tranzitu: Ako trgovina redovito šalje ili prima robu, ovo osiguranje može pokriti štetu ili gubitak robe dok je u tranzitu.

Osiguranje od odgovornosti proizvoda: Ako proizvod koji trgovina prodaje uzrokuje ozljedu ili štetu, ova polica pokriva potencijalne tužbe.

Kako bi osigurali adekvatnu zaštitu, vlasnici trgovina trebali bi razmotriti sve potencijalne rizike povezane s njihovim poslovanjem i odabrati odgovarajuće osiguranje koje će najbolje odgovarati njihovim specifičnim potrebama.

Troškovi osiguranja za trgovinu mogu se značajno razlikovati ovisno o različitim čimbenicima. Da bi se dobila točna cijena, najbolje je konzultirati se s osiguravateljskim agentom ili brokerom, ali evo nekoliko ključnih faktora koji mogu utjecati na cijenu osiguranja za trgovinu:

Veličina i vrsta trgovine: Trgovina veće površine s većom zalihom će vjerojatno imati više premije od manje trgovine.

Lokacija trgovine: Trgovine u urbanim područjima ili područjima s višim stopama kriminala mogu imati veće premije. Također, trgovine u područjima s većim rizikom od prirodnih katastrofa (poput poplava ili potresa) također mogu plaćati više.

Vrsta pokrića: Ako odaberete sveobuhvatniju policu koja pokriva širok spektar rizika, to će koštati više nego osnovna polica.

Visina pokrića: Ako želite veći iznos osiguranja, to će se odraziti na cijenu.

Iznos franšize: Franšiza je iznos koji morate platiti prije nego što Vaše osiguranje počne pokrivati štetu. Ako odaberete višu franšizu, Vaša premija će obično biti niža.

Povijest trgovine: Ako je trgovina ranije podnosila zahtjeve za osiguranje ili imala incidente, to može povećati premiju.

Sigurnosne mjere: Trgovine koje imaju moderne sigurnosne sustave (poput alarmnih sustava, nadzornih kamera i slično) mogu biti nagrađene nižim premijama.

Specifične aktivnosti trgovine: Ako trgovina prodaje visokorizične proizvode (npr. opasne kemikalije) ili proizvode visoke vrijednosti (npr. dragulje), to može utjecati na premiju.

Da biste dobili točnu cijenu osiguranja za Vašu trgovinu, najbolje je zatražiti ponudu.

beautiful-young-saleswoman-weighing-coffee-beans-i-2022-12-15-18-16-21-utc_960

Bezbrižno poslovanje

Pogledajte predmete osiguranja

Neka Vaše trgovine od temelja budu sigurne

provide-all-types-of-insurance-services-_960

Kontaktirajte nas zaizradu ponude

Mi ćemo za Vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu ili odgovor na Vaše pitanje u najkraćem roku. Molimo Vas ispunite polja u nastavku:

OsigurajMe-phone-screen_960
Open chat
Pozdrav 👋
Kako Vam mogu pomoći?