Osiguranje za smještaj

hoteli, vile, apartmani

Osiguranje za smještaj

hoteli, vile, apartmani

“Zaštitite svoju imovinu i zaposlenike uz osiguranja prilagođena vašim poslovnim potrebama.”

Zašto ugovoriti

Osiguranje u turizmu

Osiguranje u turizmu za hotele, vile i kuće za odmor pruža financijsku zaštitu vlasnicima i upraviteljima ovih objekata od različitih rizika povezanih s njihovim poslovanjem. Turistička industrija je izložena nizu specifičnih izazova i potencijalnih opasnosti, pa je osiguranje ključno za zaštitu investicija i osiguranje kontinuiteta poslovanja.

Evo nekoliko ključnih aspekata osiguranja u turizmu za hotele, vile i kuće za odmor:

Osiguranje imovine: Pokriva štetu ili gubitak fizičke imovine (zgrade, namještaj, oprema) zbog požara, poplava, oluja ili drugih nepredviđenih događaja.

Osiguranje od odgovornosti: Pruža pokriće ako gost ili treća strana podnese tužbu protiv objekta zbog ozljede ili štete koja se dogodila na imanju.

Osiguranje od poslovne prekida: Ako se poslovanje mora privremeno zaustaviti zbog nesretnog slučaja (npr. požara), ovo osiguranje može nadoknaditi izgubljene prihode.

Osiguranje za zaposlenike: Pokriva medicinske troškove i izgubljene plaće zaposlenicima koji se ozlijede na radu.

Osiguranje od cyber rizika: Za hotele koji rukuju osobnim i financijskim podacima gostiju, ova vrsta osiguranja pruža zaštitu od hakerskih napada, krađe podataka i sličnih rizika.

Osiguranje bazena i rekreacijskih područja: Ako objekt ima bazen, spa centar ili druge rekreacijske prostorije, može biti potrebno dodatno osiguranje za ove prostorije.

Specifične prijetnje za turističku industriju: Neke police osiguranja mogu pružiti pokriće za specifične rizike kao što su epidemije bolesti, teroristički napadi ili druge situacije koje bi mogle smanjiti broj gostiju.

Osiguranje od oštećenja imovine od strane gostiju: Pokriva štetu koju mogu uzrokovati gosti prilikom boravka u objektu.

Vlasnici i upravitelji hotela, vila i kuća za odmor trebali bi pažljivo razmisliti o potrebama svog objekta i odabrati odgovarajuće osiguranje koje će najbolje odgovarati njihovim specifičnim potrebama i rizicima.

Cijena osiguranja u turizmu za hotele, vile i kuće za odmor može se značajno razlikovati ovisno o nizu čimbenika. Evo nekoliko ključnih faktora koji mogu utjecati na troškove osiguranja:

Veličina i kapacitet objekta: Veći hoteli ili vile s više soba obično će imati veće premije od manjih objekata.

Lokacija objekta: Objekti u područjima s visokim rizikom od prirodnih katastrofa (poput poplava, potresa, oluja) ili u urbanim područjima s većom stopom kriminala mogu plaćati više.

Vrsta i kvaliteta objekta: Luksuzni hoteli ili vile s visokim standardom mogu imati više premije zbog veće vrijednosti imovine koja se osigurava.

Dodatne sadržaje: Objekti s bazenima, spa centrima, sportskim terenima ili drugim posebnim sadržajima mogu imati više premije zbog povećanog rizika.

Vrsta pokrića: Trošak će varirati ovisno o vrstama pokrića koje odaberete (npr. osiguranje od odgovornosti, osiguranje imovine, osiguranje od poslovne prekida, sajber osiguranje itd.).

Visina pokrića: Ako odaberete veći iznos osiguranja, to će utjecati na cijenu.

Iznos franšize: Franšiza je iznos koji morate platiti prije nego što vaše osiguranje počne pokrivati štetu. Ako odaberete višu franšizu, vaša premija će obično biti niža.

Povijest objekta: Ako je objekt ranije podnio zahtjeve za osiguranje ili imao neke incidente, to može povećati cijenu osiguranja.

Operativne aktivnosti: Objekti koji organiziraju veće događaje, konferencije ili imaju visoku stopu prometa gostiju mogu biti izloženi većim rizicima.

Da biste dobili preciznu procjenu troškova osiguranja za vaš hotel, vilu ili kuću za odmor, zatražite ponudu.

businesswoman-resting-in-hotel-room-2022-05-18-20-20-08-utc_960

Osiguranje poslovanja

Pogledajte predmete osiguranja

Neka vaši objekti od temelja budu sigurni

provide-all-types-of-insurance-services-_960

Kontaktiraj nas zaizradu ponude

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu ili odgovor na vaše pitanje u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

OsigurajMe-phone-screen_960
Open chat
Pozdrav 👋
Kako Vam mogu pomoći?