Osiguranje za

mala poduzeća i obrte

Osiguranje za mala poduzeća i obrte

“Zaštitite svoju imovinu i zaposlenike uz osiguranja prilagođena vašim poslovnim potrebama.”

Zašto ugovoriti

Osiguranje za mala poduzeća i obrte

Osiguranje za mala poduzeća i obrte pruža financijsku zaštitu za vlasnike malih poduzeća i obrtnike u slučaju različitih nepredviđenih događaja ili rizika koji bi mogli negativno utjecati na njihovo poslovanje. Osiguranje može pokriti širok spektar potencijalnih problema, od šteta na imovini do pravnih tužbi.

Evo nekoliko ključnih aspekata osiguranja za mala poduzeća i obrte:

Osiguranje imovine: Pokriva štetu ili gubitak imovine tvrtke, uključujući zgrade, opremu, zalihe i druge vrijedne stvari.

Odgovornost: Ako tvrtka ili obrtnik nanese štetu trećoj strani (bilo fizičku ili financijsku), osiguranje od odgovornosti može pokriti troškove odštete ili pravne obrane.

Osiguranje od poslovne prekida: U slučaju da se poslovanje mora privremeno zaustaviti zbog štetnog događaja, poput požara ili prirodne katastrofe, ova vrsta osiguranja može nadoknaditi izgubljene prihode.

Zdravstveno osiguranje zaposlenika: Neki poslodavci odlučuju ponuditi zdravstveno osiguranje svojim zaposlenicima kao dio paketa beneficija.

Osiguranje za vozila tvrtke: Ako tvrtka posjeduje ili koristi vozila u svom poslovanju, ovo osiguranje pokriva štete i odgovornost povezanu s tim vozilima.

Osiguranje od profesionalne odgovornosti: Pokriva tvrtke i stručnjake od tužbi vezanih uz greške, propuste ili nemar u pružanju profesionalnih usluga.

Osiguranje radnika (ili osiguranje od nesretnog slučaja na radu): Pokriva medicinske troškove i izgubljene plaće zaposlenicima koji se ozlijede na radu.

Mala poduzeća i obrti suočavaju se s nizom rizika u svom svakodnevnom poslovanju. Osiguranje im pruža sredstva za upravljanje tim rizicima i osigurava da, u slučaju nepredviđenih događaja, mogu nastaviti s poslovanjem ili se oporaviti bez značajnijih financijskih gubitaka.

Cijena osiguranja za mala poduzeća i obrte može se značajno razlikovati ovisno o raznim čimbenicima. Evo nekoliko ključnih faktora koji mogu utjecati na troškove osiguranja:

Vrsta poslovanja: Rizične industrije ili specijalizirane djelatnosti mogu imati više premije od onih s manjim rizikom.

Lokacija poslovanja: Poduzeća u područjima s visokim rizikom od prirodnih katastrofa (poput poplava ili potresa) ili u urbanim područjima s većom stopom kriminala mogu plaćati više.

Veličina i prihod poduzeća: Veće tvrtke s većim prihodom i više zaposlenika obično će imati veće premije.

Broj zaposlenika: Osiguranje radnika može se temeljiti na broju zaposlenika i vrsti posla koji obavljaju.

Vrsta pokrića: Različite vrste pokrića (poput osiguranja od odgovornosti, osiguranja imovine, osiguranja od poslovne prekida) mogu imati različite cijene.

Visina pokrića: Ako odaberete veći iznos osiguranja, to će utjecati na cijenu.

Iznos franšize: Franšiza je iznos koji morate platiti prije nego što vaše osiguranje počne pokrivati štetu. Ako odaberete višu franšizu, vaša premija će obično biti niža.

Povijest tvrtke: Ako je vaša tvrtka ili obrt ranije podnio zahtjeve za osiguranje ili imao neke incidente, to može povećati cijenu osiguranja.

Da biste dobili preciznu procjenu troškova osiguranja za vaše malo poduzeće ili obrt, preporučuje se konzultirati se s osiguravateljskim agentom ili brokera koji može pružiti prilagođene ponude temeljene na specifičnim potrebama i rizicima vašeg poslovanja.

carpenters-assembling-furniture-small-business-in-2022-10-12-19-43-29-utc_960

Bezbrižno poslovanje

Pogledajte predmete osiguranja

Poslovanje je vaša briga, a brigu o osiguranju prepustite nama.

provide-all-types-of-insurance-services-_960

Kontaktiraj nas zaizradu ponude

Mi ćemo za vas izračunati cijenu police i dostaviti ponudu ili odgovor na vaše pitanje u najkraćem roku. Molimo vas ispunite polja u nastavku:

OsigurajMe-phone-screen_960
Open chat
Pozdrav 👋
Kako Vam mogu pomoći?