Česta pitanja

Nije ti sve jasno? Potraži odgovore ispod.

Kao posrednik u osiguranju auta Siguran klik d.o.o. djeluje u ime i za račun društava za osiguranje te je pod ugovornom obavezom obavljati poslove distribucije osiguranja za sljedeća društva:
  • • As Direct, Generali osiguranje d.d., Slavonska avenija 1 B, 10000 Zagreb
  • • Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d., Slovenska ulica 24, 10000 Zagreb
  • • Uniqa osiguranje d.d., Planinska 13 A, 10000 Zagreb
Osiguraj.me će usporediti cijene i potruditi se da dobiješ najbolju vrijednost za svoj novac.

Akcija traje do 31.05.2023.

Da, ali ako trebaš pomoć možeš nas nazvati na 01 8000 816

Polica obaveznog auto osiguranja i zelena karta odmah po evidenciji uplate stižu na tvoj e-mail, a ti možeš odmah na tehnički pregled. Ako želiš i tiskanu policu javi nam se na mail info@osiguraj.me.

Polica obaveznog auto osiguranja i zelena karta odmah po evidenciji uplate stižu na tvoj e-mail, a ti možeš odmah na tehnički pregled. Kod plaćanja karticama ovaj postupak traje do 10 minuta, a kod plaćanja uplatnicom do 5 dana nakon uplate na naš račun. Ako i tada ne možeš pronaći svoju policu i poklone u svom e-mailu prvo pogledaj u SPAM mapu, a ako je nema ni tamo kontaktiraj nas na 01 8000 816.

Polica obaveznog auto osiguranja i zelena karta odmah po evidenciji uplate stižu na tvoj e-mail. Kod plaćanja karticama ovaj postupak traje do 3 sata, a kod plaćanja uplatnicom do 5 dana nakon uplate na naš račun. Ako i tada ne možeš pronaći svoju policu i poklone u svom e-mailu prvo pogledaj u SPAM mapu, a ako je nema ni tamo kontaktiraj nas na 01 8000 816.

Auto osiguranje izračun na Osiguraj.me možeš napraviti brzo i jednostavno. Upišeš registraciju vozila, ime i prezime vlasnika te godinu rođenja a naš kalkulator auto osiguranja u nekoliko trenutaka radi izračun cijene tvoje police.

Polica obaveznog auto osiguranja i zelena karta odmah po evidenciji uplate stižu na tvoj e-mail, a ti možeš odmah na tehnički pregled.

Nudimo ti nekoliko opcija plaćanja. Kreditnom ili debitnom karticom, jednokratno ili na rate. Kod plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom možeš koristiti i m-photo plaćanje, ako ga podržava tvoje mobilno bankarstvo. Iznos kojeg vidiš je konačni iznos koji plaćaš. Nema skrivenih troškova.

Ovo osiguranje ugovara se na godinu dana, a točno vrijeme početka i isteka ugovora o osiguranju utvrđuje se na internetskoj stranici tokom procesu sklapanja osiguranja i navedeno je u ponudi/polici osiguranja

Da, ponuda vrijedi i za pravne osobe.

Svaka polica ugovorena i kupljena na Osiguraj.me je verificirana od strane naših partnera.

25 € / 188,36 kn dodatnih popusta na CrnoJaje.hr dobivaš u formi KOD-a koji ti stiže na e-mail po kupnji police obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me i koji unosiš u svoj Crno Jaje račun kako bi aktivirao/la popuste. Link za aktivaciju također ti stiže e-mailom, ali KOD možeš aktivirati i klikom na gumb “Osiguraj.me popusti” koji se nalazi u desnom gornjem uglu CrnoJaje.hr stranice, kada si prijavljen u svoj Crno Jaje račun. Dodatne popuste moraš aktivirati i iskoristiti u roku godinu dana od kupnje police obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me. Iznos dodatnog popusta koji možeš ostvariti, ako postoji, naznačen je na samoj ponudi i skida se s tvog Osiguraj.me fonda popusta pri plaćanju ponude na CrnoJaje.hr, sve dok ne potrošiš svih 25 € / 188,36 kn.

Ako nemaš CrnoJaje.hr račun možeš ga napraviti na linku ovdje. Nakon aktivacije računa trebaš kliknuti na gumb „Osiguraj.me popusti“, koji se nalazi u gornjem desnom uglu stranice, gdje unosiš aktivacijski KOD koji si dobio na e-mail, kako bi aktivirao svoje dodatne popuste. Dodatni popusti sami se skidaju u određenom postotku pri kupnji ponuda na CrnoJaje.hr za koje je odobren popust, sve dok ne potrošiš svih 25 € / 188,36 kn.

Nakon što si aktivirao/la svoj KOD stanje svojih dodatnih popusta možeš vidjeti isključio ako si prijavljen/a u svoj Crno Jaje račun i to u gornjem desnom uglu stranice, a klik na taj gumb vodi te na detaljnu stranicu „Moji Osiguraj.me popusti“ unutar tvoga računa. Tu možeš pratiti stanje i potrošnju svojih dodatnih popusta te unijeti novi KOD, ako ga imaš, i tako povećati iznos. Dodatne popuste moraš aktivirati i iskoristiti u roku godinu dana od kupnje police obaveznog auto osiguranja na Osiguraj.me.

Molimo kontaktiraj nas na 01 8000 816 ili ispuni formu na linku ovdje i mi ćemo te kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Molimo kontaktiraj nas na 01 8000 816 ili ispuni formu na linku ovdje i mi ćemo te kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Ugovaratelj leasinga je korisnik leasinga, a osiguranik je vlasnik vozila (leasing).

Bonus možeš koristiti samo ti , mi nemamo obiteljski bonus već samo prizanjemo bonus istioj osobi (isti OIB) za drugo ili treće vozilo.

Ukoliko si u prošloj godini imao/la 35% bonus i nisi imao/la nezgodu prijavljenu osiguranju, ove godine imaš 40% bonusa.

Da, ukoliko nije jasna situacija sa tvojim bonusom.

Da, ukoliko je šteta likvidirana.

Ne, ne dajemo savijete. Svaka stranka je informirana objektivno i u razumljivom obimu o proizvodima osiguranja te je svaki ponuđeni ugovor u skladu s potrebama i zahtjevima stranke.

Putem Osiguraj.me internetske prodaje osiguranja klijenti mogu sklopiti ugovore o osiguranju, tj. mogu ugovoriti:
- Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti
- Osiguranje novčane naknade za ozljede vozaču odgovornom za prometnu nezgodu
- Osiguranje pokrića troškova u slučaju kvara vozila na cesti
- Osiguranje vozača i putnika od posljedica nesretnog slučaja (nezgode).

Ako ste nezadovoljni i imate prizužbu, možete nam se obratiti u roku od 15 dana od dana zaprimanja ponude ili od dana saznanja za razlog pritužbe.
Podnositelj pritužbe može biti ugovaratelj osiguranja, osiguranik ili korisnik iz ugovora o osiguranju, a pritužbu nam možete dostaviti:
- Elektroničkom poštom na adresu: info@osiguraj.me
- U pismenom obliku na adresu: Siguran klik d.o.o., Vlaška 63, Zagreb