Vrijednost za vjernost auto osiguranje

Vrijednost za vjernost auto osiguranje

Kako do 16€ u Moj Studenac aplikaciji?

Upišite registraciju, provjerite cijenu i ugovorite policu osiguranja.

Ugovorite osiguranje

Provjerite cijenu i odaberite željena dodatna pokrića. Odaberite način plaćanja i uplatite policu auto osiguranja.

Brza digitalna polica

Nakon uplate, vaša digitalna polica je odmah u sustavu stanica za tehnički pregled. Datum isteka ostaje isti bez obzira na datum uplate.

Iskoristite kupon

U roku od 72 sata, u Moj Studenac aplikaciji dobit ćete kupon u iznosu od 16 € kojeg možete jednokratno iskoristiti.

Samo za korisnike Moj Studenac aplikacije Pitanja i odgovori

U potrazi za najboljim auto osiguranjem od 2016. godine, na stotine tisuća vlasnika vozila koristili su usluge portala www.osiguraj.me.

Sve korisnike aplikacije, Moj Studenac nagrađuje s kuponom u vrijednosti od 16 eura, pri kupnji auto osiguranja na ovom portalu, a kupon vas očekuje u roku od 72 sata direktno u Moj Studenac aplikaciji.

Kako bi iskoristili kupon od 16€ i ostvarili jednokratni popust, morate potrošiti minimalno 16.01€ u Studenac trgovini.

Kupon se mora iskoristi odjednom.

Polica AO može se ugovoriti najranije 30 dana prije isteka. 

Polica obveznog auto osiguranja i zelena karta odmah po evidenciji uplate stižu na vaš e-mail i u sustav stanica za tehnički pregled, tako da se po potvrdi uplate odmah možete uputiti bez da gubite vrijeme na odlazak u osiguravajuću kuću. Za potrebe registracije vozila ne morate posjedovati fizičku policu. Ako želite tiskanu policu, možete je i sami isprintati ili zatražiti na mail info@osiguraj.me.

Nudimo vam nekoliko opcija plaćanja. Kreditnom ili debitnom karticom, jednokratno ili na rate. Kod plaćanja općom uplatnicom ili internet bankarstvom možete koristiti i m-photo plaćanje, ako ga podržava vaše mobilno bankarstvo. Iznos kojeg vidite je konačni iznos koji plaćate. Nema skrivenih troškova.

Ugovor za osiguranje od automobilske odgovornosti sklapa se na vrijeme do godinu dana. Pri isteku osiguranja novo osiguranje može se ugovoriti 30 dana prije isteka prethodne police. Obveza osiguranja ističe na dan i sat koji je u ispravi o osiguranju naveden kao istek osiguranja. Prilikom obnove police osiguranja ne mijenja se dan i mjesec police osiguranja. 

Izračun cijene police auto osiguranja možete napraviti brzo i jednostavno na portalu Osiguraj.me. Upišite registraciju vozila, a naš kalkulator auto osiguranja u nekoliko trenutaka radi izračun cijene police osiguranja.

Uz policu obveznog auto osiguranja možete ugovoriti i policu kasko osiguranja.